Mjegullnajat me te famshme te qiellit veror

07/07/2013 10:12

 

Foto e fundit e bere nga mua fatkeqesisht daton nje vit me pare :(...shpresoj ti rikthehem qiellit sa me shpejt,se me mungon vertet
Mjegullnajat me te famshme te qiellit veror.Ne krahun e majte NGC7000(nordamerica nebula),dhe ne te majten IC5070(pelican nebula).Foto eshte nje mozaik,dmth dy foto te bashkengjitura pasi me teleskop zmadhimi dhe fusha shikimit lejon ti fotografosh vetem tek per tek.Foto eshte marre nga mua me 18 gusht te ketij viti.