Trekëndëshi i Bermudës

21/07/2013 20:39

Trekëndëshi i Bermudës, i njohur gjithashtu si "trekëndëshi Djallit", është një rajon në pjesën perëndimore të Oqeanit të Atlantikut të Veriut, në të cilën një numër i madh avionësh dhe anijesh pretendohet të jenë zhdukur në rrethana misterioze në një mënyrë që nuk mund të shpjegohet nga gabimi njerëzor , pirateria, dështimi i pajisjeve, apo fatkeqësitë natyrore. Kultura popullore i ka atribuar këto zhdukjet me paranormalit, apo aktivitet nga qenie jashtëtokësore. Me sa duket ne te vertete asnje nga keto nuk qendron por ajo është me të vërtetë e frikshme akoma dhe ne ditet tona!

Foto: Trekëndëshi i Bermudës, i njohur gjithashtu si "trekëndëshi Djallit", është një rajon në pjesën perëndimore të Oqeanit të Atlantikut të Veriut, në të cilën një numër i madh avionësh dhe anijesh pretendohet të jenë zhdukur në rrethana misterioze në një mënyrë që nuk mund të shpjegohet nga gabimi njerëzor , pirateria, dështimi i pajisjeve, apo fatkeqësitë natyrore. Kultura popullore i ka atribuar këto zhdukjet me paranormalit, apo aktivitet nga qenie jashtëtokësore. Me sa duket ne te vertete asnje nga keto nuk qendron por ajo është me të vërtetë e frikshme akoma dhe ne ditet tona!