Dielli   Merkuri    Venera   Toka     Marsi     Jupiteri       Saturni     Urani   Neptuni  Pluto     

Get Pixels Pages & Planets @ Solar System Dot Biz Today!

Mirëseerdhët tek Univers-AL

Këtu do te gjeni gjithqka ,qe i perket Universi.

Noftojm te gjith ata persona qe kan njehuri rreth Astrofizikes dhe Astromis 

,dhe qe kan deshir ti bashkohen Klubit tone,te mos hezitojn per te na kontakruar.

Klubi yne eshte i dedikuar per ti shpjeguar Shqiparëve rreth shkences

Cosmic Wonders: Nuclear Fusion in a Star

Photo Gallery: Homepage

 

Stars

 

Planets

 

Moons

 

Asteroids & Comets

Stars

 

Planets

 

Moons

 

Asteroids
& Comets

 

 

 

 

 

 

 

Nebulae

 

Star Clusters

 

Galaxies

 

Pulsars

Nebulae

 

Star Clusters

 

Galaxies

 

Pulsars

 

 

 

 

 

 

 

Quasars

 

Black Holes

 

Dark Matter

Quasars

 

Black Holes

 

Dark Matter